Aflevering 4 Bed & Breakfast tv-serie Omroep MAX

Bed & breakfast Kwint in Amsterdam.

De studio van bed & breakfast Kwint in Amsterdam.

Aflevering 4 van de serie Bed & Breakfast van Omroep MAX komt vrijdagavond weer op televisie. Dit keer gaan drie heuse drie villa’s de strijd met elkaar aan: B&B Kwint in Amsterdam, Villa Rozenhof in het Gelderse dorp Almen en Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen in Lelystad. Bedandbreakfast.nl stelt de deelnemers alvast aan je voor.

Bed & Breakfast Kwint in Amsterdam

Interieur van B&B Kwint

B&B Kwint in Amsterdam
Bed and breakfast Kwint is gevestigd in een monumentale dokstersvilla uit 1923 in Amsterdam Noord. De B&B wordt gerund door Lia Kwint. De villa, een Rijksmonument, is ontworpen door architect B.T. Boeijinga volgens de Amsterdamse school. Vier artsen hebben er gewerkt en geleefd, van wie Lia’s echtgenoot de laatste was. Jaren na zijn overlijden heeft zij er drie gastenkamers ingericht: een studio met privédouche en -keuken, een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer. B&B Kwint heeft een mooie collectie moderne kunst en oud textiel, etnografica en antiek.

Villa Rozenhof in Almen, Gelderland
Bij Bed & Breakfast Villa Rozenhof in Almen verblijf je in een Engels landhuis uit 1902 in de Gelderse Achterhoek. Dit is een vijf-tulpen-B&B met alle luxe van dien. Er zijn zes gastenkamers met privésanitair. Iedere kamer heeft wel iets bijzonders te bieden. Zo staat in één van de gastenkamers een zonnebank terwijl een andere kamer beschikt over een overdekt terras. Het pand heeft een centrale sauna en wordt omringd door bos en een parkachtige tuin met diverse terrassen. Lees hier het interview van Bedandbreakfast.nl met eigenaren Maas Brink en Anita Wekema.

Bed & Breakfast Villa Rozenhof

De badkamer van ‘De Rozenkamer’ in Villa Rozenhof in Almen.

Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen in Lelystad
Wil je een weekend echt relaxen en baden in luxe, dan is Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen in Lelystad jouw aanrader. Deze vijf-tulpen-B&B heeft twee luxe suites met hoekbaden, grenzend aan een zwembad met jacuzzi, sauna, Turks stoombad en een groot buitenterras. Ronald en Sylvia Wijnschenk bieden een all-inclusive arrangement op basis van exclusiviteit, dus zonder andere gasten op de locatie. De accommodatie wordt omringd door een waterpark.

B&B De Groene Watertuinen in Lelystad

De Nymphea Suite van Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen.

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 18 mei 2012, 21.30 uur, Ned 1
Meer dan 4.400 bed en breakfasts in Nederland vind je op Bedandbreakfast.nl >>

Dit bericht is geplaatst in Tv-serie en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Aflevering 4 Bed & Breakfast tv-serie Omroep MAX

 1. L zegt:

  Belachelijk, dit programma, het lijken wel verwen-arrangementen in plaats van B&B (=Bed en ontbijt)! Het schiet volledig de bedoeling van een B&B voorbij. Voor mij heeft alleen B&B Kwint dit in de gaten, het ontbijt was daar wel wat erg overdadig, maar misschien was dit alleen zo extreem voor de uitzending .

 2. Frank zegt:

  Leuk programma. Diversiteit en goede promotie voor alle Bed & Breakfasts. Vraag: van wie is de stem die de presentatie doet. Die herken ik, maar …..?

 3. Astrid van Hattum Dieteren zegt:

  Toch weer een leuk uitzendig met drie totaal eigen identiteit. Dat maakt het leuk voor de consument, je kiest naar eigen smaak. Verademend dat er nu minder werd gezeurd over stof of een scheef prullenbakje. Alle drie leuke stellen en evenzovele aanraders dus. Alle drie gefeliciteerd met de geslaagde uitzending.

 4. Berry zegt:

  Victor Deconinck. Deed vroeger ook regelmatig uitzendingen van Studio Sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>