Classificatie

Nederlandse bed & breakfast vlag: mooiste foto’s

Bed & breakfast Hof van Eerde

Bed&Breakfast Hof van Eerde in Veghel, Noord-Brabant.

De nieuwe vlag van de Bed & Breakfast Classificatie siert sinds eind januari bijna vierhonderd B&B’s in Nederland. Nog steeds sturen trotse B&B-eigenaren ons foto’s van hun vlag, wapperend aan de gevel of in de tuin. Geweldig om te zien! Bekijk hier de vijf mooiste foto’s (klik op de foto’s voor meer informatie over de accommodaties).

Bed & Breakfast Drenthe

’t Karrewiel Bed & Brood in Dalerveen, Drenthe

B&B Op den Pas

B&B Wijnstaete Op den Pas, Lemelerveld, Overijssel.

Bed & breakfast vlag

Bed & Breakfast Nieuw-Namen, Nieuw-Namen, Zeeland.

B&B in Friesland

Boerenthuis de Prikkebosk, Damwald, Friesland.

Bed & Breakfast Lutje Lollum

Bed and Breakfast Lutje Lollum, Franeker, Friesland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland en ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving. Janneke is bovendien een fervent bed & breakfast bezoekster, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter