Ontspan in een B&B met whirlpool en sauna

Wellness bed & breakfast

De kamers van Bed & Breakfast ‘t Bullekroffie in Oudesluis in Noord-Holland zijn sfeervol met bedstedes en spa-faciliteiten zoals sauna en whirlpool.

Je hoeft echt niet naar een vijfsterrenhotel te gaan om te genieten van spa-voorzieningen. Veel B&B’s op Bedandbreakfast.nl bieden een jacuzzi, sauna of privé-badkamer met whirlpool. De jacuzzi staat meestal op de gastenkamer of buiten in de tuin. Bekijk bed & breakfasts met jacuzzi of hot tub op Bedandbreakfast.nl.

Bed and breakfast spa

Heerlijk genieten in een buiten-jacuzzi in een B&B.

Bed en breakfast met privésauna
Er zijn veel bed & breakfasts met een privésauna en B&B’s met een zwembad. Ook vaak gezien: gastenkamers met aangrenzend een prachtige luxe badkamer met whirlpool, regendouche en stoomcabine.

Wellness-B&B
De B&B’s die wellness-faciliteiten bieden, zitten vaak in het hogere segment. Dat betekent dat je van alles het beste krijgt: heerlijke bedden, een buitenterras tot je beschikking en een uitgebreid vers ontbijt. Alles wat je maar nodig hebt voor een heerlijk ontspannen weekend. Luxe bed en breakfasts vind je ook op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

B&B Met sauna

Bij B&B Somershuis in Baarlo in Limburg heb je een tuinhuis voor jezelf alleen, met zitkamer met open haard en sauna.

Dit bericht is geplaatst in B&B-tips, Luxe B&B en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>